Internet-markkinointi

Internet-markkinoinnin tärkein osa-alue on säännöllinen hyvän sisällön tuottaminen. Tuoreesta sisällöstä ovat kiinnostuneet niin asiakkaasi kuin Googlekin. Tuottamalla sisältöä, annat sivustosta asiantuntevan kuvan, millä toimialalla toimitkin. Asiantuntevalle sivulle on asiakkaasi mielekästä palata ja Googlen hakukonerobotti vierailee sivuillasi useammin ja antaa sivustollesi enemmän arvoa.

Entä hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi on kaikessa monimutkaisuudessaan oleellinen osa internetmarkkinointia ja sitä tarjoaakin monet yritykset. Compegran näkökulma aiheeseen on, että tuore sisältö on parasta optimointia. Ensiksi sisältö optimoidaan asiakkaita varten ja sivutuotteena tulee hyvät hakusijoitukset Googlessa.

Nykyiset julkaisujärjestelmät ovat luonnostaan hakukoneystävällisiä ja lisäosia asentamalla sitä voidaan vielä tehostaa. Nämä järjestelmät ovat myös ilmaisia.

Esimerkiksi voit kokeilla Googlella hakua b2b-markkinointi.

26.6.2008 tehdyssä haussa näet kahtena ensimmäisenä hakutuloksena Compegran blogin kirjoitukset. Toinen kirjoitettu 19.5. ja toinen 14.4. Compegran julkaisujärjestelmä on ilmainen WordPress-blogi, johon saa joitakin ilmaisia lisä-osia, millä voidaan parantaa hakukoneystävällisyyttä. (Päivitys: 28.8. tehdyllä haulla Googlen etusivulla oli 6 tulosta Compegran tuottamaan sisältöön!)
Tällaisilla eväillä Compegran sivut ovat päässeet Googlen hakutulosten kärkeen vain sisältöä tuottamalla!

Eikö olisi mielenkiintoista, että sinunkin yrityksesi näkyisi Googlen luonnollisissa hakutuloksissa? Tähän pääset tuottamalla säännöllisesti hyvää sisältöä sivuillesi! Compegra tarjoaa sinulle tähän osaamis- ja aikaresurssia. Ota yhteyttä, keskustellaan tarkemmin!

Yhteistyöterveisin
Teemu Korpi
toimitusjohtaja
Puh. 0400 971 274