Internet-näkyvyyden maksimointi

Tyypillisesti hakukoneoptimoinnilla pyritään oman sivuston parantamiseen siten, että yksittäinen sivu nousee tietyllä haulla hakutulosten kärkeen. Miksi tyytyä tähän?

Compegra on kehittänyt INMAX-palvelun, jolla saadaan mahdollisimman laaja internet-näkyvyys nopeasti ja varsin pysyvästi. Tällä toiminnalla saavutetaan se etu, että tiettyä hakutulossivua hallitsee yhden tahon tuottama tieto*.

Tuottamalla hyvää asiapitoista sisältöä hakukoneen käyttäjälle, on mahdollista kertoa aihepiiristä juuri halutusta näkökulmasta ja ohjata kävijävirtoja haluamaansa suuntaan. Tämän systeemin saa pilattua spämmäysmentaliteetillä, siksi avainasemassa on asiallinen, lukijaa hyödyttävä, relevantti teksti, jota eivät kaikki pysty tuottamaan.

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella ja pyydä salasana videoon, jossa näytetään käytännön esimerkki palvelusta

(* hallitsee=suurin osa hakutuloksista)

Yhteydenottolomake
  1. (pakollinen tieto)
  2. (sähköposti pakollinen)
 

cforms contact form by delicious:days

Tags: , , , ,

Comments are closed.