Digitaalinen markkinointi avaa uusia mahdollisuuksia

Digitaalinen markkinointi on yksi tämän hetken tärkeimmistä markkinointityökaluista. TV ja lehdet pelaavat itseään parhaillaan ulos korkeilla mediahinnoilla, jolloin internetin tarjoamat mahdollisuudet yritysten mediamixissä korostuvat. Digitaalinen markkinointi on toimiva elementti myös b2b-markkinoinnissa.

Compegra tarjoaa digitaaliseen markkinointiin palveluja neljästä näkökulmasta.

1. Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimoinnilla saavutetaan halutuille sivuille parempi näkyvyys Googlen hakutuloksissa. Näkyvyyteen vaikuttavat nettisivun sisäiset ja ulkoiset tekijät. Avullamme sivustosi rakennetaan/muoktataan kokonaisuutena hakukone- ja käyttäjäystävällisemmäksi, jolloin hakukoneet pitävät sivustoa tärkeämpänä tietyillä hakutermeillä ja josta kävijät saavat kaipaamaansa tietoa.

2. Internet-näkyvyyden maksimointi

Hakukoneoptimointi tyypillisesti liittyy oman sivuston elementtien parantamiseen ja yksittäisen sivun saamiseen hakutuloksissa korkeammalle.

Compegran palveluilla voidaan maksimoida internet-näkyvyys, jolloin teidän tuottama tieto hallitsee hakutuloksissa. Tuottamalla hyvää asiapitoista tietoa Googlen käyttäjille, saavutetaan asiantuntija-asema tietyssä aihepiirissä, mikä on omiaan helpottamaan myyntiä ja yrityksenne tunnettuutta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää, miten teidän tapauksessanne voidaan maksimoida internet-näkyvyys!

3. Asiakassuhteen hallinta

Jo kulunut fakta on, että nykyiselle asiakkaalle myyminen on helpompaa/halvempaa kuin uuden asiakkaan hankkiminen. Säännöllinen yhteydenpito olemassa oleviin asiakkaisiin kannattaa. Viestimällä säännöllisesti esimerkiksi sähköpostilla (asianmukaiset luvat pyydettyäsi)  voit aikaistaa asiakkaan seuraavaa ostoa, tarjota hänelle tuotteita, joita hän ei vielä ole ostanut ja tarjoamalla parempikatteisia tuotteita mitä aikaisemmin. Näin saat kasvatettua asiakkan arvoa yrityksellesi ja jos sen tekee oikein, asiakas ostaa mielellään.

Myynnin kasvattamiseen on kaksi keinoa, myymällä kalliimpaa ja myymällä useammin. Oletko tänä vuonna ollut jo yhteydessä niihin asiakkaisiin, jotka ostivat viime vuonna?

Luodaan nyt järjestelmällinen kontaktointiohjelma nykyisiä asiakkaitanne varten ja lisätään myyntiä!

4. Hakusanamainonta

Google Adwords on nopea tapa saada lisää kävijöitä sivuille, jos on valmis maksamaan jokaisesta kävijästä, joka mainosta klikkaa. Koska jokainen klikkaus maksaa on tarpeellista analysoida hakusanakampanjaa jatkuvasti ja tehdä muutoksia saadun tiedon perusteella.

Hakusanamainonnan tehokkuuteen vaikutetaan muokkaamalla hakusanoja, testaamalla erilaisia mainostekstejä ja mainoksen näyttöaikoja sekä laskeutumissivun laadun parantamisella.

Google Adwords -kampanja on helppo toteuttaa itsekin tai useiden ko. palvelua tarjoavien yritysten kautta, jos haluaa siitäkin erikseen maksaa. Compegran intressi on hakusanamainonnan seurannassa ja kehittämisessä sekä parhaan mahdollisen tuloksen aikaansaamisessa pitkäjänteisellä työllä.

Digitaalisen markkinoinnin palvelukokonaisuus Compegralla

Yllä lyhyesti esitellyt palvelukokonaisuudet pitävät sisällään kaiken tarpeellisen mitä palvelun toimittamiseksi vaaditaan. Tulosten seuranta ja toiminnan parantaminen sisältyvät automaattisesti pitkäjänteiseen kehittämiseen. Kehittämisen lähtökohtana taas on määritelty tavoite.

Internetin hyödyntäminen liiketoiminnassa kiteytyy konversioelementin toimivuuteen, mikä tarkoittaa kävijän muuttamista (conversion) asiakkaaksi, liidiksi tai tekemään jokin muu määritelty toimenpide sivustolla. Kaikki kävijämäärän lisäämiseen tähtäävät toimenpiteet pitävät sisällään oletuksen, että kävijät myös tekevät sivustolla jotain, mitä heidän halutaan tekevän.

Kävijämäärät tai sijoitukset hakutuloksissa eivät merkitse mitään, ellei konversiota tapahdu. Kysy lisää!

Yhteydenottolomake
 1. (pakollinen tieto)
 2. (sähköposti pakollinen)
 

cforms contact form by delicious:days

Tags: , , , , , ,

6 Responses to “Digitaalinen markkinointi avaa uusia mahdollisuuksia”

 1. [...] ratkaisuja, jotka helpottavat yrityksen elämää ja on omiaan lisäämään myyntiä. Digitaalisesta markkinoinnista lisää tässä [...]

 2. [...] Markkinointiviestinnän tarkoitus… « Digitaalinen markkinointi avaa uusia mahdollisuuksia [...]

 3. [...] Lue lisää digitaalisesta markkinoinnista tästä. [...]

 4. hakukoneoptimointi says:

  kyllä hakukoneoptimointi on tärkeä.

  • Compegra says:

   Yhtä linkkiä tärkeämpää on tuoda lisäarvoa keskusteluun ja jakaa omaa osaamistansa keskustelun aiheena olevasta kokonaisuudesta ja rakentaa suhteita tälle pohjalle, jotka saattavat jossain vaiheessa muodostua kumppanuuksiksi ja/tai asiakkuuksiksi. Linkistäsi päätellen olet hakukoneoptimoija, joten voisitko antaa osan tietopääomastasi tämän keskustelun laadun parantamiseksi?