Löydä internet-asiakkaasi ja laajenna toimialuettasi

Yli kolme miljoonaa suomalaista käyttää internetiä säännöllisesti. Tässä joukossa piilee siis valtava asiakaspotentiaali, joka on myös sinun yrityksesi ulottuvilla. Luomalla yrityksellesi uskottavat internetsivut olet vuorokauden jokaisena hetkenä asiakkaidesi tavoitettavissa. Tilastokeskuksen mukaan vähintään kerran viikossa internetiä käyttää jopa 75 prosenttia väestöstä, joten haluathan yrityksesi olevan tämän käyttäjäryhmän löydettävissä?

Olennaisinta interneissä ovat näkyvyys ja löydettävyys. Kun yritykselläsi on toimivat ja asiakasryhmään vetoavat internetsivut, jotka löytyvät lisäksi oikeilla hakusanoilla oikeista paikoista, on käytössäsi täysin uusi markkinointikanava. Internetmarkkinoinnin hyötysuhde kasvaa vain ajan myötä ja sen hyödyntämiselle rajat asettaa vain mielikuvitus.

Lue lisää Compegran internet-markkinoinnin palveluista.

Tags: , , , ,

Comments are closed.